Blocaire Invisible 2006: regal per Aleix C

Per fiii ha arribat l'hora!
Ell ja sap qui sóc, les meves pistes han sigut prou bones perquè em trobes jeje (tampoc vull menysprear el seu treball de recerca). Eren les 10 de la nit quan vaig rebre un mail d'Alepsi, l'organitzadora del Blocaire Invisible 2006. En aquest missatge sortia el nom de la persona que m'havia toca't fer un regalet; Aleix C. No el coneixia pas de re, fa poques setmanes que he creat el bloc. Ara, més o menys, d'investigar entre 70 blocs doncs em sonen els nicks. El meu regal és un vídeo (té so);

 

 
En Aleix fa 7 mesos que es troba registra't a Bloc.cat (tard o d'hora tots ens exiliarem xD). Tot i així, és un home molt actiu, escriu gairebé diàriament. No sé quina edat té ni on viu. Però pels seus articles i fotografies dedueixo que té 20-30 anys i que és barceloní. El que sí sé és que li agrada molt la fotografia i escriure (possible periodista o amant de la llengua catalana?). Les imatges no estan escollides al "tun-tun", he agafat imatges que més o menys li agradaran; animals i naturalesa de les illes Galápagos, Cuenca, Quito (ha viatjat a l'Ecuador), arquitectura de Gaudí (mosaic trencadís), Restaurant Can Solé, fotos de l'any 2006 segons Reuters i cultura catalana.
 
En fi, espero que el visiteu perquè és un gran bloc, parla de tot; gastronomia, viatges, curiositats, foto-denúncies, notícies, crítiques constructives, i imatges, moltes imatges maques jeje.
 
I desitjo que l'Aleix em faci una crítica en el seu bloc sobre aquest vídeo Clucar l'ull
 
Bé, i l'única sospitosa que tinc avui dia sobre la meva amiga invisible és Frannia perquè és mallorquina i té una secció d'art en el bloc (úniques pistes que tinc).
 
Salut i que us toqui la grossa! 

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Blocaire Invisible 2006: regal per Aleix C

 1. Alepsi diu:

  Vaja! Me n’alegro que t’hagi servit per conèixer més la colla blocaire! xDDDD Espero que ho hagis passat bé!!!

  Que passis molt bon nadal!!!

 2. Yranota diu:

  Ja tho he dit pero hi torno
  QUE CURRAAAAAAAT!
  es precios rei!!
  havera si es passa per aqui i li agrada ^^
  petons dolçuuusss

 3. Frannia diu:

  Tot i no agradar-te gaire la poesia (precisament per això), he decidit regalar-te una. Esper que t’hagi agradat. Reconeix que el teu bloc no em donava massa pistes de res. Si em vols seguir visitant, ja ho saps. Si tot va bé, seguiré per aquí. Una besada mallorquina.

 4. Bé, això és, parlant clar i català, per caure de cul! No sé quantes hores hi has estat, com ho has fet, perquè em meravella la música, les imatges en moviment (d’on n’has tret tantes? e-mule?) i les lletres ondejant. Estic escrivint un post i ja se m’ha penjat el navegador o el blocat o el que sigui tres cops. Per sort, després del primer, treballo amb Word. Moooltes gràcies pel regal!!!

 5. Amerla diu:

  Carai noi… que poètic, no ho sabia pas…
  Està molt currat molt xulo!

  Bé, noi aprofito per desitjar-te BON NADAL!!

  I si, estic d’acord en que aquesta iniciativa de l’amic invisible ha permès als que érem més nous en aquest món entrar-hi amb més bon peu..

 6. Chysco, he pensat que si vols encabir el vídeo dins del teu disseny web, pots canviar les mides i posar –width=”300 o l’amplada del quadre”– sense height, que és l’alçada, al codi de YouTube. Crec que hauria de funcionar.

Els comentaris estan tancats.